★ Veilig betalen met je eigen bank via IDEAL of Achteraf via Klarna ★ Uniek assortiment ★ 14 dagen bedenktijd ★ Vanaf €50,- gratis verzending

Home » Verzenden & retourneren

Verzenden

Levertijd

De producten worden binnen twee a drie werkdagen verzonden. We doen altijd ons uiterste best om de producten z.s.m. te versturen. 

Verzendkosten

Voor alle orders binnen Nederland betaal je €3,95 verzendkosten.

 

Retourneren

Bij ons heb je altijd het recht om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Je krijgt dan je volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten van ons terug. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht is het van belang dat je het product onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking naar ons terugstuurt.

Retourkosten

De kosten om je bestelling te retourneren zijn voor eigen rekening. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling (net als bij de verzending) te retourneren door middel van een Track & Trace pakket. Let op: het risico van verzending bij retournering is voor eigen rekening.

Hoe werkt retourneren?

  1. Stuur even een mailtje met je ordergegevens inclusief product(en) die je wilt retourneren naar ..... Je bent hierbij niet verplicht om een reden van retourneren te geven, maar dit mag natuurlijk wel;
  2. Stuur je bestelling in de originele verpakking terug naar dit adres, met daarbij een briefje met je volledige naam & ordernummer (staat in de bevestigingsmail);

Deco&living                                             Slotemaker de bruïneweg 78                    Haulerwijk

Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen enkele werkdagen terugbetaald.

Deco&living behoudt zich het recht tot retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om producten rechtstreeks bij ons te ruilen. Toch liever een ander product? Stuur je bestelling dan terug, en bestel vervolgens het nieuwe product via onze website.